X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

Türk Lirası $ US Dollar Euro

İzmir'deki TTI HEALTH Sağlık Turizmi Fuarı'na Özel Uygun Fiyatlı Fuar Stand Kurulumla...

AnasayfaHaberiniz Olsun.İzmir'deki TTI HEALTH Sağlık Turizmi Fuarı'na ...

İzmir'deki TTI HEALTH Sağlık Turizmi Fuarı'na Özel Uygun Fiyatlı Fuar Stand Kurulumları!

07/12/2023 - 09/12/2023 tarihleri arasında İzmir'de gerçekleşecek olan TTI HEALTH Sağlık Turizmi Fuarı için heyecanlıyız! ATÖLYE AJANS olarak, fuar katılımcılarına özel uygun fiyatlarla fuar stand kurulumu, promosyon ürünleri ve dijital reklam hizmetleri sunuyoruz.

Fuar standınızı en iyi şekilde tasarlamak ve ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunmak için ekibimiz hazır. Deneyimli profesyonellerimiz, fuar standınızı şirketinizin kimliğine uygun bir şekilde tasarlamak için size yardımcı olacak.

Eğer fuar katılımcıları arasında yer alıyorsanız ve etkileyici bir fuar standına ihtiyacınız varsa, ATÖLYE AJANS ile iletişime geçmekten çekinmeyin. Fuar stand kurulumu, promosyon ürünleri ve dijital reklam hizmetleri konularında uzman ekibimiz, sizin için en iyi çözümleri sunmaya hazır.

Fuar Standı Kurulum Hizmetlerimiz:

  • Özelleştirilebilir Stand Tasarımı
  • Görsel ve Dijital İçerik Üretimi
  • Promosyon Ürünleri Temini
  • Dijital Reklam Kampanyaları
  • Mesleki Destek

ATÖLYE AJANS olarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunma taahhüdümüzü sürdürüyoruz. Uygun fiyatlarla kaliteli fuar standı kurulumu için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. İzmir'deki TTI HEALTH Sağlık Turizmi Fuarı katılımcılarına özel indirimler ve avantajlar sunuyoruz.

Fuar standı ihtiyaçlarınız için bize ulaşın ve katılımcı firmalara özel fırsatlarımızı kaçırmayın. ATÖLYE AJANS, fuarınıza mükemmel bir şekilde hazırlanmanıza yardımcı olmak için burada.


Top